Login Parts Doc

Login Parts Doc

 I agree with Conditions of use

CLAAS ORIGINAL reservedele

Det handler ikke bare om dimensionen størrelse på den enkelte del. Materialet og måden dele er blevet fremstillet og behandlet på er mindst lige så vigtige for delens levetid.

CLAAS ORIGINAL reservedele er af højeste kvalitet lavet efter præcise CLAAS specifikationer og ud fra mange års CLAAS erfaring - det er din garanti for at delen altid passer perfekt til din maskine og til mange års brug.

PREMIUM LINE - ekstrem slidstærk

PREMIUM LINE sliddele er det ideelle valg til ekstreme høstforhold og store materialemængder i den maskine. PREMIUM LINE er mere slidstærke og giver markant længe levetid end andre sliddele. Vores største udvalg af PREMIUM LINE findes til CLAAS JAGUAR, men der findes også andre PREMIUM LINE produkter f.eks. snitteknive til mejetærskere.

CLAAS ORIGINAL smøremidler

Effektiv beskyttelse: CLAAS ORIGINAL smøremidler er designet til at imødekomme de stigende krav til moderne maskinkomponenter. De dækker det komplette program af CLAAS maskiner, men opfylder også kravene til andre mærker/maskiner. CLAAS ORIGINAL smøremidler er udviklet af et af markedets førende leverandører i samarbejde med tekniske eksperter hos CLAAS - for at sikre at de opfylder de strengeste krav.

CLAAS ORIGINAL indpaknings materiale

CLAAS stiller de strengeste krav til alle indpaknings materialer, og derfor er de testet af CLAAS eksperter både ved daglig brug og under ekstreme forhold før de sendes på markedet. Indpaknings materialerne skal ikke bare fungere problemfrit i de maskiner, hvor de bruges, de skal også efterfølgende sikre høj foderkvalitet og fodersikkerhed. Programmet af CLAAS indpaknings materiale omfatter bindegarn i forskellige dimensioner og kvaliteter tilpasset behovet i den enkelte presser, indpakningsnet samt indpakningsfolie.

CLAAS ORIGINAL front vægte

Når det kommer til at ballastering ved CLAAS, hvor meget det betyder for traktoren ydeevne og overførelsen af kræfterne til jorden, at man har den rigtige vægtfordeling. CLAAS tilbyder et bredt udvalg af vægtløsninger, som kan tilpasses den enkelte traktor uanset størrelse og opgave.

CLAAS FARM PARTS

Under brandet CLAAS FARM PARTS tilbyde CLAAS forhandlerne et bredt udvalg af reservedele, udstyr og tilbehør til alle former for landbrugsmaskiner. CLAAS FARM PARTS programmet indholder også forbrugsdele til gårdens daglig drift, så som dele til vogne og trailere, sliddele, ting til dyreholdet og stalden, elektriske udstyr, dele til motor og transmissioner samt hydraulikkomponenter og meget andet.