Danish Agro Machinery Finance

Danish Agro Machinery Finance i Danmark er et samarbejde med SG Finans som er en del af SOCIETE GENERALE, der er Europas 3. største investeringsbank med hovedkontor i Paris, og som er repræsenteret i 76 lande, og DLL som er De Lage Landen Finans, som er aktiv i 22 lande i Europa med særlig fokus på finansiering inden for Healthcare, Landbrug, Food, Office technology, Entreprenør, Transport & Industri. To stærke virksomheder, som sammen tilbyder din virksomhed attraktive finansieringsløsninger specielt udviklet til CLAAS kunder og CLAAS produkter i Danmark.

Vores fælles kompetencer inden for finansiering og landbrugsmaskiner gør, at vi kan skabe og tilpasse finansieringsløsninger, som tager afsæt i din hverdag og din virksomhed ud fra de behov og ønsker, som du måtte have i forhold til finansiering.

Danish Agro Machinery Finance vil til enhver tid kunne tilbyde en attraktiv finansiering på alle nye og brugte CLAAS maskiner hos de autoriserede danske CLAAS forhandlere. Vi vil løbende køre kampagner, som vil tilbyde ekstraordinære attraktive renter på udvalgte nye CLAAS maskiner i en begrænset periode. Du kan til enhver tid få information om gældende kampagner og øvrige betingelser hos din lokale CLAAS forhandler.

Danish Agro Machinery Finances målsætning er at tilbyde markedets mest attraktive finansieringsløsninger.

Hos Danish Agro Machinery Finance kan vi tilbyde forskellige finansieringsløsninger afhængig af dine behov og ønsker. Vi tilbyder finansiering af nye såvel som brugte maskiner.

Købekontrakt

Finansiering på købekontrakt er den foretrukne finansieringsform på landbrugsmaskiner. Med finansiering på en købekontrakt ejer du selv maskinen.

Finansiel leasing og operationel leasing

Finansiel leasing giver dig den fulde brugsret til din maskine, ligesom ved køb. 

Danish Agro Machinery Finance står altid klar til at hjælpe dig med dit finansieringsbehov.

SG FInans og DLL er klar til at besvare din henvendelse vedr. nye finansieringsønsker såvel som eksisterende finansieringsløsninger fra Danish Agro Machinery Finance.

Vi bestræber os på, at besvare din henvendelse hurtigst muligt.