Vind en høstfest

Høst-konkurrence

Årets høstoplevelse – vind en høstfest hos CLAAS

Høsten er i gang, og vi ved, der er masser gode, sjove, spændende høstoplevelser i marken, som vi meget gerne vil høre mere om.

Derfor skyder vi gang i konkurrencen ”Årets høstoplevelse”, hvor 1. præmien er en høstfest for 10 personer hos CLAAS i Harsewinkel, Tyskland

For at deltage i konkurrencen skal du fortælle os om din høstoplevelse. Det kan være et flot billede, en sjov video, en god historie eller noget helt fjerde. Kravet er, at der i oplevelsen skal indgå en CLAAS mejetærsker.

Del din høstoplevelse i kommentarfeltet på opslaget på vores Facebook-side, send den til os i en besked på Facebook eller til info@da-machinery.dk for at deltage i konkurrencen. Ved deltagelse giver du samtidig CLAAS Danmark og Danish Agro Machinery samtykke til at bruge materialet på denne Facebookside samt på www.claas.dk

1️.-præmien er en høstfest for 10 personer hos CLAAS i Tyskland. Præmien indeholder desuden en fabriksrundvisning hos CLAAS samt fuld forplejning, en overnatning og transport tur/retur. 
2️.-præmien er 10 stk. CLAAS softshell jakker
3️.-præmien er fem goodiebags indeholdende diverse CLAAS merchandise

Vi kårer vinderne, når høsten er slut. Vinderne får direkte besked og offentliggøres desuden her på vores Facebook-side.

Besøg vores Facebook-side her